WEB сайт Визитка

Изработка на сайт Визитка

Притежанието на сайт визитка може да се сравни с присъствието ви в един телефонен указател. Вече никой не ползва такъв, сега се ползва интернет за да се намери дадена фирма, човек или обществена услуга. Но ако интернет не знае за вас и вашата дейност, на практика ставате неоткриваем.

Изработка на сайт визитка се използва като евтино вложение да информирате интернет, че съществувате. Ако търсите евтино изработване на сайт, то това е пакета уеб сайт предназначен точно за Вас.

Какво включва сайт визитка ?

Това е малък уеб сайт, който представлява онлайн реклама на дадена фирма. Обикновено тя се състои от малко на брой страници, които са тип информативни страница. Сайтът влючва в себе си фирмена информация - лого, дейност, услуги, списък с продавани стоки или продукти, цени, форма за контакт, адреси. Сайт визитка съдържа и малка галерия в която обикновено се разполагат снимки на стоки, услуги или продукти.

Предимства на сайт визитка

1. Основното и безспорно предимство на този пакет сайт визитка е ниска цена.
2. Другото предимство на изработване на сайт визитка е наличието на семпла и лесна административна система. Самата админ система се обслужва с изключителна лекота в графичен режим.
3. Срока за изработване на сайт визитка е няколко работни дни. Така само след максимум една седмица вашата фирма вече ще е представена в интернет със своя сайт. 

Ето някои демо версии на този пакет:

Направи запитване тук: