WEB сайт Фирмен

Изработване на фирмен сайт

 Изграждане на платформа за динамичен фирмен сайт, подходящ за информативно представяне на дейността ви или услугите, които предлагате. Уебсайт-а е подходящ както за личен сайт, така и за фирмен тип сайт.

Всяка фирма днес се стреми да има свои добре изглеждащи и функциониращи фирмени сайтове. Това не винаги е лесна за изпълнение задача, както финансова, така и времева. Ако вие сте от фирмите, които разполагат с ограничен финансов бюджет и търсите евтина изработка на фирмен сайт, този пакет уеб сайт ще задоволи изцяло Вашите нужди. С помощта на този пакет се изгражда един информативен уеб сайт, като първите десетина интернет страници ги правим ние, а ако имате нужда от още, може да си създадете такива през админ система - неограничено. Задено с въвеждането на информацията се подготвя и изгражда конструкцията на сайта, както и оформлението на самия уеб дизайн за сайт.

Изработката

Изработване на платформа за фирмен сайт на най-ниска цена. В цената на пакета е включено всичко от което имате нужда плюс възможността за последваща модификация на сайта към нова функционалност. Казано с други думи, за да постигнем условието на ниска цена за изработка на фирмен сайт, ние ви предлагаме инсталация и изграждане на малка платформа за уеб сайтове, която може да доразработваме и доразвиваме във времето, така че да се получи един сериозен фирмен уеб сайт, но с малки суми за развитието й. Системата е чудесно оптимизирана за google, което Ви гарантира добро представяне на резултатите от търсене в Гугъл търсачката, дори и първоначално да разполагате само с пет-шест вътрешни интернет страници.

Съдържание на фирмен сайт

 

  • изработване на вътрешни страници до 10 бр., съдържащи текст, снимки, таблици, файлове за теглене
  • възможност за поставяне на банери, качване на картинки и връзки през админ система
  • модул за търсене - семпла търсачка за динамичен уеб сайт, позволяваща на посетителя да търси по дадена дума
  • админ панел на сайта - управление на съдрържанието, с помощта на който лесно и бързо ще редактирате Вашите интернет страници
  • форма за контакти с полета - име, емейл, тема и поле за текст. Попълнената форма пристига на посочен от Вас имейл.

Ето някои демо версии на този пакет:

 

Направи запитване тук: